Tuesday, November 30, 2010

my bad?

holy shit, this not my fault knp sial nak salahkan aku? aku xpernah cerita buruk psl kau tp nii kau bagii???? knp lahh sial????


"kalau kau tak nak aku ambik balik phone tuh kau cakap awal2 kenapa tak cakap ? and 350 tuh tak sampai pun separuh harga blackberry uols! aku dah diam2 kau kenapa nak sgt besar2 kan hal ni ? aku dah cakap awal2 aku nak ambik balik then kau cakap okay?? kenapa bru sekarang na kecoh2 ?"



  • bukan aku taktahu apa kau tulis apa kau cerita semua kat wall tu, malas jaa nk ckp, mcm nii pun msh ckp aku tak baik? anehhhh. mcm2 kan kau tulis, kau ckp, best betul :)





tp perlu ke smpai mcmni??? perlu/????












"eh eh die block aku pasal tu ? aiya its not my fault bebeh , aku bkn nk berkira2 but maklum la aku ni tkde la kaya , smpai na bg duit free free kan hihi Enhanced by Smiley Central tk phm aku kau pnya slh ,bila aku ckp psl tuh nak mrh ? pape jela kau "


"tak sangka nya ! terkejut aku dapat tahu perangai kau the real weh errr haih knp lah sllu je dpt kwn yg mcm ni aiyo =='  "


semua nii apa???, haihhh :( knp doe???
 that dress aku tak sengaja kott, haihh.
sedih gilaa mcm nii :(

No comments:

Post a Comment